Presentation image

Kontakt

Zakaj se stranke odločajo zame?

Naj moji rezultati govorijo zame. Spodaj ti predstavljam nekaj uspehov, za dodatne informacije ali vprašanja pa lahko izpolniš spodnji kontaktni obrazec.

Primerjava CTR povprečij

* Statistika predstavlja skupen povprečen CTR (click-through-rate) optimiziranih spletnih strani v odstotkih. [Višje je boljše]
* Avg, 25%, 10% in Jure Rotar predstavljajo povprečno CTR vrednost vseh spletnih strani, povprečni CTR 25% in 10% najbolj obiskanih svetovnih spletnih strani v odstotkih, zadnja vrednost pa predstavlja CTR vrednost spletnih strani, ki sem jih optimiziral jaz.

Zakaj je CTR pomemben?

CTR je razmerje med številom klikov na tvojo spletno stran in številom prikazov povezav na tvojo spletno stran med uporabo spletnih iskalnikov. Visok CTR torej pomeni, da so tvoji obiskovalci zadovoljni z tvojo spletno stranjo in najdejo iskane informacije. Na zvišanje CTR povprečja lahko vplivamo z prilagoditvijo spletnega mesta na primerne ključne besede.

  • SEO optimizacija

  • Izboljšanje CTR razmerja

Kako do višjih hitrosti

Na hitrost prikaza spletnega mesta vpliva mnogo dejavnikov, vse od velikosti baze spletnega mesta, izbira programskega jezika ali pa količina nepotrebnega balasta. Vsaka dodatna sekunda, potrebna, da vaša stran postane dostopna obiskovalcu, kar za 11% zmanjša verjetnost, da bo obiskovalec na strani tudi ostal. Z napredno optimizacijo vseh aspektov spletnega mesta poskrbim, da bo tvoja spletna stran na voljo v najkrajšem možnem času.

  • Iskanje šibkih točk spletnega mesta

  • Optimizacija strežniških nastavitev

  • Restrukturiranje kode

Optimizacija spletnega mesta

* Začetni in končni čas predstavljata čas od vzpostavitve povezave do interaktibilnosti spletnega mesta, merjen v sekundah. [Nižje je boljše]
* Podatki so bili pridobljeni ob optimizaciji spletnega mesta www.vrtinc.si.

Kontakt z mano

Imaš vprašanje, pohvalo, kritiko ali pa želiš zgolj pozdraviti? Izpolni spodnji kontaktni obrazec in odgovoril bom v najkrajšem možnem času! Tvoji podatki bodo uporabljeni zgolj in samo za namene zasebne komunikacije in ne bojo uporabljeni v nobeni drugi obliki.

Moji projekti

Te zanima kako izgleda moje dosedanje delo? Na spodnji povezavi si lahko ogledaš kratek opis projekta, seznam uporabljenih tehnologij in povezavo na spletno mesto.

Poglejte moje zadnje strani

Spoznaj me

Te zanima s čim se ukvarjam in kaj znam? Preberi si več o meni na spodnji povezavi, kjer izveš vse o mojih hobijih, znanjih, zanimanjih in mnogo več!

Več o meni

Te zanima več?

Spoznajmo se!